joi, 14 ianuarie 2010

revelionu sarbilor & cazul 39

Dupa ce petreci in tara proprie si dupa randuielile neamului trecerea in noul an a.k.a. new year's eve(acum 2 sapt), mi se pare (ciudat!) ca ceva nu e in ordine knd se mai intampla o data, in minoritate cei drept, sarbii de pe meleagurile noastre sa serbeze Serbia urcata intro noua pagina celendaristica anuala, cu alde 3 2 1 .. iuhuuuuuuuuu 2010! Dand un gand in plus la cele relalate acum cateva zile, imi convine sa ma fac iar trecut in 2010, si sa fie macar un nou psicho start pentru o situatie pe muchie de cutit, nu unul oarecare, ci unul pentru torturi(cioco style!).

Last nite @ Ota, toate cele de mai sus facand rostul organizarii kindiei de bun gust, ingramadite de noua linie descriptiva de urbanishti gen hipster attitude, intrun loc in care 'discoteca e prea mica!', barul sa nu poata face nici fatza , dar nici spate cererii de buna stare likida a componentilor, ambientul sa concretizat intrunul foarte placut. Linia muzikala sa intins dinspre rap '90's pana la o maxima (maxima, am zis!)a nu de mult apuse zilelor contemporane romaneshti: Carolina Geambalaaaaaaaaa (http://www.youtube.com/watch?v=Kq1QJ4rMQz4) a dlui. Romeo Fantastiku' :)), sustinuta de un beat semi-tziganesc si tobe ingramadite pe fundal. Reactzia?! buna, kiar foarte buna.. cum asa ? umpluta de aplauze si hohote in shir, concluzionand prin a aprecia un segment de indivizi ce pot gusta si digera o satira shio kterink fina asupra tzarii din care se trag, unde sa ajuns k pizza sa vina mai repede decat politia, si singura scuza plauzibila, in afara de taxa pe shaworma :)), ar fi o umbrela pe care scrie cu font mic: "macar haz de necaz.. c plm! viata poate fi frumoasa si asa!". Aprob si exclam un COOL! bine-meritat. Dupa update-uri amicale si 2 beri reci ce se cereau fireshti in situatzia asta, las in urma si in fum distractia cu parfum sarbesc si ma relokez.

Cuib central, fara pretentii, domnul Z imbracat boskerateshte shade voios pe jos cu panik de par nespalat, il consolez si in timp ce se consuma un dunhill lung, alegem cazul 39, fresh movie pe piata cinema-urilor. Se face fum in kmera, si de aici filmu meu intra pe filmu lor piperat de deja-vu.uri sapate dea lungul timpului pe crestele memoriei de istoria scenarishtilor hollywoodieni, reinventat si cik "nou". M rog.. skema clasica, suna telefonul, nu trebuie sa raspunda.. ghici ce? raspunde.. nu ii baga fisa cu seveeeeeeeen daysssssss.. dar tot p'acolo impaketeaza marmota mazga in poleala, again! :)), si incep polemicile si propaganda predictiva pe sirul intamplarilor,cu toti cei prezenti de fata, in care se poarta puterea mintzii, voci dubioase cu tinta de aparatzie a maimutzelor, gandaci si toate temerile exprimate public unui copil posedat... din care nu ajungi la arogante sinucigashe si morbide, decat dak autosugestia proprie loveshte mai tare k spusele unei minti bolnave, inexistente de altfel :(.

Mana somnului ma ia si ma aseaza orizontal, tot ce face parte din mediul inconjurator activ paleshte usor usor si ... click, imi dispar 2 ore din fusul orar, k si cum ash fi facut un drum zburator londra-buc degeaba, si urmatoarea treaba dupa o gura de cola rece, pare a suna cam asa: urmeaza statia T, peron pe partea stanga..pfu, un 6:46 e aratat de cele 2 limbi inceasornicate la mana, care imi spune tonic k ar fi timpu s ma retrag. De tot, pentru moment!

Me and my monkey went in alice's wonderland.

Niciun comentariu: