miercuri, 20 ianuarie 2010

zapada mare & house imperial la acapulco pe faleza !

Vreau un raspuns concis la sf. acestor randuri, kiar va rog frumos !

Telefon unic cu tenta de vis devenit salvatorul din dali dupa o confirmare de doar 40 secunde, si ilustrat, sar prezenta scris in cifre, gen 13:50 > postat frontal la mega image knd se poopa cu trotuarul si se bate palma cu sperante maretze.

Una stanga si cu una in dreapta fac doua blocuri mai incolo in ecuatia in care necunoscutele sunt multe, intrebarile nu mai incap cranian si rezultatul iti este amanat voit si implicit. Just ? just, domnul meu ! Zapada mare mon amour, da' nu prea ! Se vad pietze, supermarche-uri si banci, pe care nu te-ai aseza normal, dar tziai baga banii in ele.. s zicem, trecem forwarding pasi si priviri, 3 coltzuri cu ml320 par ca un belgrad contemporan adulmecat de parfumuri revolutioniste, si locul cu pricina cufundat intro piscina de pace, vine liftu, urca si pleak, si nu e 666 > e doar 6 din 9... haps stanga, haps inside.. poc poc dupa dulap .. un pat pliant.. rima vine si se duse, arata bine rau, nesperat din primu foc. Stop ! think ! Go.. 4 turning back !

Si vb. aia: gaina buna face ciorba si mai buna, si pantofii in rafturi sunt la 6 statii de metrou si 7 statii de 131, cu oprire in capul de linie.. job curat = stralucire de lac.. impecabil sau implacabil, rosul iti sustine ecusonul.. apele se linishtesc si briza apare tarziu. O diferenta @casa arunca limba minutarului 2x10min mai la vale si alte ganduri trec printre rafturi, knd esti gata: spune start si nu o sa mai poti sa vrei sa spui stop! Zapada mare?! degeaba.. un drum cu directie la house imperial inkeiind saptamana, este innabusit de ikea zarita in distanta, alb sau verde > tot pom de craciun te striga copiii la bloc.. si te duci k sa nu stai pe loc, adik sa fie bine ca sa nu fie rau, perla neagra intra pe vers.

Schimburile de impresii, idei, pareri si concluzii innecate in rasete copioase, se fac paket intrun trenuletz pe aburi ce fuge fuge fuge si te ia din locul in care teai nascut nepotrivit.. superb, mah copii, va spun ! Mi-nu-nat maaah.. domnu' Florin, va rog ! Casute de mail-uri umplute de fum venit din beciul familiei, prietenilor si tentatiei nestapanite pozitionate strategic, langa hypermarketuri de litera C, mai bine plasate k painea la non-stop, care inkide la 12, de obicei ! Desi imi plac tocurile, mai ales knd sunt purtate decorativ, domiciliul flotant si temporar, e plin de voie buna.. ideologii despre 'banii conduc lumea' si 'baietzii nus k fetele, cum nici iarna nui ca vara' intind o mana spre telecomanda, click! offline.. maine m mut ! Lucky ibiza lizard si lucky bastard fac corp comun in lupta cu flacara violeta sau ce kkt indruga ashtia la tv si las fluieraturile fanilor sa se adreseze patronului din ghencea. Inkid si radiez, karma mea iti muta mintea k bikinii in sala de asteptare din gara de la acapulco.. faleza sat halta!

Deci ? ai prinso pe fraiera !? sorry..

Niciun comentariu: